Dogodki

POPOLDNE ZA ZDRAVJE

Vabimo gospe nad 50 in moške nad 60 let starosti

POPOLDNE ZA ZDRAVJE

četrtek, 25. april 2024, 17.00

Dom krajanov na Velikih Malencah

Osteoporoza je bolezen kosti, ki ne boli, boli zlom, ki ga povzroči krhkost kosti. V našem društvu se trudimo ozaveščati prebivalstvo o preprečevanju, odkrivanju in zdravljenju bolezni in spodbujati k primernemu načinu življenja. Pri tem se povezujemo z zdravstvenimi ustanovami, tudi s CKZ Brežice in ZC Aristotel d. o. o. Krško. Tokrat smo skupaj pripravili dogodek za krajane krajevnih skupnosti Velike Malence, Krška vas in Mrzlava vas, tudi ob prijaznem sodelovanju predsednika KS g. Veličeviča.

Pretekli dogodki

Vabimo gospe nad 50 in moške nad 60 let starosti

Popoldne za zdravje v KS Veliki Podlog

četrtek, 7. december 2023, 16.00

Učilnica Podružnične šole Veliki Podlog

Spoštovani!

Osteoporoza je bolezen kosti, ki ne boli, boli zlom, ki ga povzroči krhkost kosti. V našem društvu se trudimo ozaveščati prebivalstvo o preprečevanju, odkrivanju in zdravljenju bolezni in spodbujati k primernemu načinu življenja. Pri tem se povezujemo z  zdravstvenimi ustanovami, ki zagotavljajo strokovnost. Tokrat smo ob prijazni pomoči predsednika KS Veliki Podlog in Osnovne šole Leskovec pri Krškem, POŠ Veliki Podlog, pripravili dogodek za vaše krajane.

Brezplačno predavanje in meritev kostne gostote

Popoldne za zdravje v KS Boštanj

četrtek, 30. november 2023, 16.00

OŠ Boštanj

Osteoporoza je bolezen kosti, ki ne boli, boli zlom, ki ga povzroči krhkost kosti. 
V našem društvu se trudimo ozaveščati prebivalstvo o preprečevanju, odkrivanju in zdravljenju bolezni in spodbujati k primernemu načinu življenja. Pri tem se povezujemo z ZD Sevnica, ki nam že vsa leta zagotavlja strokovnost. Tokrat smo ob prijazni pomoči Osnovne šole Boštanj pripravili dogodek za krajanke in krajane vaše KS.  

Predavanje Urološke bolezni in stanja

dr. Primož Tršinar, dr. med., spec. urolog

sreda, 25. oktober 2023, 17.00

Mestna hiša Brežice

Članice in člane Društva za preprečevanje osteoporoze Posavje in širšo javnost vabimo na predavanje dr. Primoža Tršinarja, dr. med., spec. urologa, Urološke bolezni in stanja. Predavanje bo v prvem nadstropju Mestne hiše Brežice (Cesta prvih borcev 22, nekdanja glasbena šola v neposredni bližini občinske stavbe in cerkve).

Stopite v stik

Uradni podatki

Društvo za preprečevanje osteoporoze Posavje

Modri

Cert ID: 0072/00076

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo za preprečevanje osteoporoze Posavje
Matična številka: 1187708000